Om os

Vores nøgleord er kvalitet, dialog og store krav til det helt igennem veludførte arbejde. 

Derfor blev SD Portteknik grundlagt. SD Portteknik er at finde på i Sønderjylland med samarbejdspartnerer fordelt rundt omkring i hele landet. 

Vores primære arbejdsområde er inden for port branchen, hvor vi kan tilbyde en højere standard, en ærlig snak, realistiske priser samt en tæt kontakt og dialog til dig som kunde. 

Vi kan tilbyde mere end 20 års arbejdserfaring i smede- og port branchen, vi er uafhængige, har lave driftsomkostninger og sætter en ære i at give kunden sikkerhed for at: ”Det er den rigtige vi har fat i til alle de opgaver man bare skal have løst” 

Vores køretøjer er udrustet til de fleste opgaver, alt sammen med respekt for kunde og den faglige stolthed. “Kvalitet i et enkelt led gør jo ingen forskel, hvis alle de andre led kun er nogenlunde udført”  Så kort og godt: Her gør vi det, vi er bedst til, kun derved afleveres kvalitet. 

Vi glæder os til at uddybe vores serviceydelser, så kontakt os for at høre mere.

Om SD Portteknik Aps:

SD portteknik Aps åbner dørene for den mest kvalitetsbevidste og prisstærke samarbejdspartner indenfor alle former for salg, service og reparationer samt montage af porte, ramper, sluser, rulleporte, brandporte og døreautomatikker til både industri, landbrug og privat.

Ved salg af nye produkter kan du være forsikret om, at den samme person opmåler, afgiver tilbud og montere produktet.

SD Portteknik Aps blev grundlagt d. 01/07 2012, dog under navnet Syddansk Portteknik Aps indtil d. 01/10 2020. Før SD Portteknik Aps har jeg samlet været ansat i 6 år ved to store portfirmaer.

Peter Hansen

Tlf: + 45 30 36 33 97

“Vores nøgleord er kvalitet, dialog og store krav til det helt igennem veludførte arbejde.”